кадър Нова телевизия Редактор: Няма обществена поръчка“ ГЕРБ да се върнат в

...
кадър Нова телевизия Редактор: Няма обществена поръчка“ ГЕРБ да се върнат в
Коментари Харесай

Първан Симеонов, „Галъп“: Този път ще излязат да гласуват повече избиратели на БСП, защото няма страх от ковид

кадър Нова телевизия 

Редактор: 

Няма „ социална поръчка “ ГЕРБ да се върнат в ръководството. Хората харесват това, което прави краткотрайното държавно управление със промените в администрацията. Това сподели в студиото на Нова телевизия социологът Първан Симеонов в коментар на последното изследване на „ Галъп интернешънъл "   за електоралните настройки. 
Той акцентира, че не би трябвало да се бърза с прогнозите за идващите избори, тъй като те ще са доста разнообразни от предходните. Една от разликите е, че този път ще гласоподават доста повече гласоподаватели на Българска социалистическа партия, тъй като този път няма да се насажда предходния боязън от ковид.
„ ГЕРБ се е свил малко, вотът за Слави пораства “, сподели още Първан Симеонов. 
Ако изборите бяха през днешния ден, тези, които се чака да гласоподават сигурно, биха дали своят вот по този начин: ГЕРБ биха разчитали на 22,8% от гласовете, като занапред ще се види дали и до каква степен въздейства възможна нова коалиция със Съюз на демократичните сили (с десети от процента). „ ИТН “ би разчитала на 20,1%, Българска социалистическа партия – на 16,1%, „ Демократична България “ – 11,6%, Движение за права и свободи – 11,2% и „ Изправи се! Мутри, вън! “ – 5,6%, Вътрешна македонска революционна организация – 3,1%, партията на Васил Божков с 2,8%, „ Възраждане “ – с 2,6%, „ Воля “ – 1,4%. Общо, 2,7% са за други партии, които имат под % декларирана електорална поддръжка – измежду тях с отличими стойности са „ Атака “, НФСБ, „ Републиканци за България “, АБВ, групировката на Минчо Христов, КОД и други,сочи проучването на „ Галъп интернешънъл “. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР